måndag 27 oktober 2014

Helg i Stockholm!

Simons morfar karl-ivar fyllde 70 i helgen, och på lördag var det kalas. Simon och jag åkte hemifrån strax före klockan nio på morgonen. Vi var framme halv två, och skulle varit där vid 14, men helt okej om man kör ca 45 mil!

Sen blev det direkt 3 rätters middag i Eskilstuna. Hela Simons släkt var där. Vi var där ett antal timmar, snackade en massa och hade det allmänt mysigt. Alla älskade stacey, som charmade alla! Det är så skönt att alla gillar henne. Det gör allt verkligen så mycket lättare.

Speciellt åsa och Göran är lite extra kära i henne!

Efter kalaset var det dags att köra till tungelsta för att övernatta där. Jag, Simon, stacey i en bil, och Åsa, Göran, susanna, och hennes fästman andreas. Som för övrigt var jättetrevlig, har inte träffat honom innan så det var jättekul!

Dagen efter åkte vi tidigt mot knivsta för att lämna Elins vinterdäck.  Jättemysigt att få träffa bästa vännen igen! Vi tog en fika på Statoil i knivsta, ja man tager vad man haver, och snackade en väldig massa skit. Väldigt jobbigt att hon bor så långt bort, men det är sånt som händer. Vi har alltid klarat oss ändå, och vet att den andra finns när det behövs, och det är det  viktigaste! <3

För övrigt hat jag kört bil inne i sthm för första gången. Läskigt!! Men vi överlevde! :-D

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar